01 december, 2008

Inventering och onsdagslängtan!

Eter 11 timmars inventering (och fler blir det imorgon) känner jag mig lite sliten. Dagen har rullat på... väldigt roligt att komma hem och jobba lite igen - lite ruschigare - passar mig perfekt! Men nu är det verkligen dags att krypa till kojs.
På onsdag hoppas jag att det blir en sån här dag;

Vilken underbar slappisdag det ser ut som!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Blir det inget mer Oslo för dig?

Alexandra sa...

Åh gud vad myssugen jag blir av alla dina bilder! Sikcken tur jag har att dagarna tills Andreas kommer börjar närma sig haha. Jobba och bli rik nu Julia så kan du följa med till Hawaii till sommaren för lite gottigott, hihi <3

Alexandra sa...

Ja ibland känns det som man hinner med saker, ibland känns det som man aldrig gör något. Duvet den där känslan av att något hände igår fast det känns som det var jättelängesedan. Where is the balansgång liksom haha? Eller rimligheten ;) Du har rätt Julia, jag får skriva ett till lägenhet och adda till sådana där första-gången-saker till listan. Den konserten gick minsann inte av för hackor den inte haha. Jag har de där korten hemma, med den blonda tjejen som finns med på varenda kort, med sin lysgula tröja. Du på pappas axlar, jag på mammas, hihi. Det var tider det minsann! Ja, jag får skriva ihop ett litet inlägg om företaget kanske - så kan alla se det på en gång :) det är inte värsta grejen, så det får du inte tro haha, det är mer bara en kul grej och ett nice sätt att tjäna lite extra money på om man säger så! (Och nyfiken, det skall man vara!!!)

Anonym sa...

tsss.. med sylt i hela köket, då har du att städa sen också ^^ hoppas allt var bra i gbg :)