30 januari, 2009

Mjau, sa katten.

Kom hem efter en lugn kväll på jobbet, satte mig ner för att käka bakad potatis & räkröra! Mums! Var tydligen en till som var sugen på det, min myskatt ville promt ha och försökte med alla tänkbara knep.. Kan ju inte annat än att småle åt den där lilla krabaten! Han är ju för go! ^^ (detta är en del i "Åh- Linus- katter- är- ju- alldeles- underbara- vi- måste- ha- en- någongång- processen"!!)

13 kommentarer:

Alexandra sa...

Ja, jag vet. Jag kan inte skylla på att jag inte har tid heller, för det har jag verkligen. Det är dock ganska ofta som jag sitter med "Nytt inlägg" uppe men aldrig vet vad jag skall skriva. Ingen inspiration. Därför blir det lite så där ditten och datten lite då och då. Förhoppningsvis blir det bättre i sinom tid haha.

Okej, så du skall inte bo i norge något mer med andra ord? Sett att du har jobbat en del på Statoil hemma i alla fall, gott med lite pengar och verkligen gott med lite rutin. Annars ruttnar man tillslut av tristess ju!

Ja, det är bara fint med mig. Inväntar min röst men ananrs är förkylningen så gott som gone. Nu skall jag ta helgen med storm =) Hoppas din helg blir superduper gumman. PUSS!



Och hell yeah, fjäsk funkar ALLTID :D

Alexandra sa...

h, sådant är jobbigt, när allt bara försvinner och man får börja på ny kula. Suck.

Karlstad är minsann ett bra val. Jag älskar den staden. Som det ser ut i dagsläget blir det Karlstad när jag kommer hem. Jag har ju lägenheten kvar och sådär. Men det beror på Andreas. Kanske hamnar vi i andra änden av Sverige :) den som lever får se ;)

Puss!

Elin sa...

Hej!
Sött kort på dig och katten. Man kan aldrig tacka för mycket. :) Kram Elin

Anonym sa...

aaaa julia nu var de ju inte våffeldagen då men vi gjorde våfflor ändå för de är lov så du har intre missat ngt thihih

Anonym sa...

katter är allt för söta ja ibland.det är tur att man har världens sötaste cocos hihi puss

Anonym sa...

katter är allt för söta ja ibland.det är tur att man har världens sötaste cocos hihi puss

Anonym sa...

jag tycker nog att du är mycket sötare än katten!

Anonym sa...

Goding..:D Saknar dig allt här..:PHihi..:D

Anonym sa...

Hej, förlåt om jag är lite seg på att svara. Okej, jag sökte min lägenhet genom STUB(studentbostäder). Annars kan du ju alltid vända dig till typ HSB eller så om du inte vill ha det. Ja, jag gjorde högskoleprovet, mest för att ha med det också och att hamna i en till urvalsgrupp :)Till det programmet jag går behöver man inte ha matteB (tack gode gud!) Men om du vill vara riktigt säker på att det inte behövs till just det prog. du ska söka till så kan du kika i katalogen och hitta precis det prog. du vill gå och sen gå till komvuw och prata med Christina tror jag hon heter och fråga henne lite som du funderar på :) Det gjorde jag. Kommer du på nåt mer du vill veta så är det bara att du hör av dig :) Ha det bar vännen, Puss Och Kram

Anonym sa...

Hehe..Jaa de e frågan asså.. Ne här är de inte många lugna stunder hehe..:D Men vi saknar dig ju här ju..:P Om du inte kommer hit i veckan.. Såå får vi ses till helgen när jag kommer till Bengan..:D <333 Pusss hjärtat!

Anonym sa...

Jag och Jeanette ska parta såå hoppas du e på..:D:D

Julia sa...

Ooooh, det låter spännande! ;) Får se vad det blir och när ni ska ut! ; P hihi! Gott att ni kommer hem så man får se er iaf! ;) Pusspuss

Anonym sa...

hej! Han fick en annan i julklapp. Kram