08 juli, 2009

Den du inte ser.....

Jag har fått bokleverans och spenderat 3 timmar i kaffekoppen med sötaste Lisa efter jobbet. Mycket trevligt! :) Jag är nu 100 sidor in i Mari Jungstedts första; Den du inte ser, och tänker fortsätta läsa liiiite till! ;) (Louise, jag har börjat i rätt ordning den här gången!!!)

Synd man inte har ett jobb där man kan läsa några sidor ibland! :)
"Ursäkta lite kunden, ska bara läsa färdigt sidan här...."

3 kommentarer:

Emma sa...

Det tycker jag vi ska införa på jobbet ;) Tror jag kunderna skulle uppskatta :) Beställde böcker idag. Blev så sugen. Tror det blev typ 6-7 st.. Nu har jag att läsa på semestern..

Elin Isacsson Schiller sa...

Jaa, det är faktiskt lite sybd att man inte har ett slöare jobb ibland. Fast i morgon har jag sovande jour så då kan jag ligga och läsa hur länge jag vill! ;)
Just nu läser jag Waris Diries andra bok "Ökenblomman återvänder". Jag är helt tagen av första boken. Jag gillar att läsa.. ^^ Har aldrig tyckt om det innan. :) NU vet jag vad du snackar om liksom! Book lover! <3

Emma sa...

Okej ska skärpa mig ;) Det blev böcker av David Baldacci, Sheila O'flanigan och så nån mer författare som jag inte kommer ihåg vad hon hette men boken verkade bra i alla fall. Kramar