25 maj, 2009

Läckberg och foto




Har äntligen börjat läsa Läckbergs sista bok. Inte en dag för sent! Snart läst hälften, så nu börjar det bli spännande! Kröp ut på gräsmattan och tog några kort förut, det gick bra tills min myskatt kom och envisades med att sitta i knät. Han tyckte det var bättre när jag ägnade mig åt honom! Och det har han ju alldeles rätt i!!
(psst; Detta är ännu en del i operation "få-älsklingen-villig-att-skaffa-katt!" men det säger vi inget om!)


4 kommentarer:

Magdalena sa...

Heej!! Hihi jasså vad kul! Hur hittade du den då? Jepp, jag har också sträckläst den nu och samma sak gör jag med Läckbergs böcker! Hon måste snart komma med en ny, jag blir galen haha... :) Har beställt nya böcker av Johan Theorin som ska komma idag, har du läst nåt av honom? Hur är det annars förresten? Och vad gör du i Oslo? Haha 1000 frågor här...kram på dig!

Magdalena sa...

Hehe ja du får allt besöka mig oftare här på bloggen, jag ska göra detsamma:) Ja jag trivs verkligen kanon här hemma och på cafet, det är hur kul som helst att jobba där!! Jag har ju en foderhäst på ridskolan nu också, en liten arabkorsning som heter Sissi! Hur mysig häst som helst men vem trodde att jag slulle falla för en fullblodsskimmel? :P Så jag lär väl bli kvar här ett tag tror jag! Du ska inte börja rida igen nu när du är hemma då? Finns ju platser i min grupp, det är jag och Rebecca Thorp bland annat?

Ska ge dig recension av böckerna, lovar:)

Linus sa...

Haha, så du har dragit igång en lite operation för å skaffa katt : ) I och med att det är jag som är kvinnan i vårat förhållande så blir de säkert en kissemiss :P Hoppas du har haft en bra dag! Älskar dig! Puss

Julia sa...

Jaa, du sa det ju själv! ;) Så det kommer alltså bli en liten pissekatt some day! OOOH I'M SO LUCKY! :) haha! (fast det har jag iofs vetat hela tiden, och är det nu så att du tänker protestera ngt mer på denna punkt, så kommer jag smuggla in en liten ulltuss under tröjan och då kan du ändå inte motså en sån godbit! ;)Iiih! Men min gosetuss får hela mitt katthjärta for now! ;) Men en dag älsklingen, en dag.... ;)